2018-08-20 05:24:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ön hajlamos ma a túlzásra!

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha egy csoport élén áll, most mindenkit képe rávenni a hatékony együttműködésre. A mai nap jó alkalom az ellazulásra, hiszen ünnep van és megszabadulhat a jó ideje halmozódó stressztől.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Beszéljen kedvesével az iránta érzett szeretetről, ha kell, esetleg rendezze párkapcsolati problémáit, nyitott fülekre talál, ez most könnyedén és jól fog menni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Pozitív hozzáállás, optimizmus, mindez nagy tervek készítésére jogosít, egy valamit kivéve: hajlamos lehet ön átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnia és maradjon alkalmazkodó, fékezze önelégültséget másokkal szemben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön hajlamos ma a túlzásra, ha lehet, kerülje el a nagy ivászatokat, bár ünnep van. Rossz lehet másnaposan ébredni. Lehet ünnepelni jókedvűen alkohol nélkül is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai napon csak saját szükségleteivel törődjön, és töltse fel magát az elkövetkező időszakra, mert most van miből, energiaszintje magas és mindennel könnyen megbirkózik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha elég időt szentelt a többiek meghallgatására, akkor ez jó időszak lehet döntések meghozatalára, tervezés vagy tárgyalások szempontjából. Csak arra vigyázzon az apró betűs részleteket is olvassa el, ne hagyjon magán támadási felületet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön ma rendkívül kellemes hangulatban van és meg is van a kellő önbizalma. Ma hasznára lenne egy kis kikapcsolódás, erre minden lehetősége meglesz, ugyanis nem tud választani a meghívások közül.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az okos kobakját az önre váró sikeres időszakon töri, mert ön már tudja előre zsigerből, hogy hatalmi pozícióba emelkedik, nem is olyan soká. Nagy erőket tud most megmozgatni, hogy változtasson az életén, de ne csak önző céljai vezéreljék, hanem legyen tekintettel másokra is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha elég időt hagyott a finom részletek kidolgozására, akkor minden üzleti lépése jól fog alakulni. De ma vágja sutba tennivalóját és menjen közösségbe, érezze magát jól és szakadjon ki a hétköznapok taposómalmából.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ünnep van, de ön ma sem képes leszakadni munkájáról, a terveivel most komoly gondjai lehetnek, mivel a Mars sajnos hátráló az ön jegyében. Újra kell gondolni ezeket a terveket, és ha szükséges apró igazításokat végezni rajta. Ha ellenállásba ütközik és bedühödik, nézzen nyíltan szembe velük és öntsön tiszta vizet a pohárba.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mostanában könnyen végre hajthat az életén hatékony változtatásokat, és ez elégedetté teszi. A mai nap legyen az ünneplésé!


Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön uralkodója Neptunusz, nagyon jól ért ahhoz, hogy hogyan tartson fenn szép, de haszontalan illúziókat, elképzelései gyakorlati alkalmazása kerül most próba elé. Ne adja fel, de tartsa nyitva a szemét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: